Chan & Peter

I lager
SKU
Chan & Peter
ingen

Matgrupp i hardwood 

Mer information
Länk till Leverantör: Klicka här
Material: Hardwood/Akacia
Bredd: 200
Djup 100
13 270,00 kr
Kategorier Matgrupper

Pristet är för sex positionsstolar och bord.

Att matcha svart och trä känns bara helt rätt! Stolen blir garanterat ett blickfång på altanen tack vare sin moderiktiga konstruktion i acacia och sits i slitstarkt svart rep. En fällbar matstol som garanterat ger uteplatsen ett pampigt uttryck. 1395:- st

Chan är ett naturnära matbord tillverkat i brun akacia och ett underrede i stål.  4900:-

Låt den här vackert matchade matgruppen med modern känsla bli en naturlig samlingsplats på altanen. Matstolar Peter har bra komfort och matbord Chan gör att du slipper oroa dig över att alla ska få plats.

Träet ska vara helt torrt innan de oljebehandlas. Använd en träolja som är speciellt lämplig för hårdträ. Oljebehandlingen bör göras 2-3 gånger under säsongen, eller efter behov. Plockas produkterna in under vintermånaderna rekommenderar vi starkt att de oljas in omedelbart innan de ställs för vinterförvaring. Använd gärna möbelskydd om möbeln står utan tak.

Skötselråd:
Våra rep är kvalitetsspunna polyesterrep som är lätta att rengöra. Möblerna är behandlade för att klara 500-2000 timmar. Vi rekommenderar såpa och vatten för rengöring. Låt lufttorka. För de områdena som är svårare att komma åt kan en liten borste användas försiktigt. Använd aldrig högtryckstvätt eller starka kemikalier för att rengöra repet.