Console sidebord

I lager
SKU
Console sidebord
ingen

Sidebord

Mer information
Länk till Leverantör: Klicka här
Färg: Ljusgrå, Mörkgrå
Leverantör: Atleve
Material: Konstrotting
Special Pris 1 275,00 kr Normal Pris 1 700,00 kr
Kategorier Bord , Erbjudanden

Högt bord i konstrotting med två hyllor för praktisk förvaring eller avlastning. 

Glasskiva i härdat glas. Kommer i två färger, ljusgrått och mörkgrått.

Passar fint till Bristol, Brighton, Hacienda och Devon serinen.

Skötsel av konstrotting

Konstrotting är ett plastmaterial som är utformat för att efterlikna äkta rotting, alltså flätade möbler. Utemöbler i konstrotting ser idag nästan exakt ut som äkta rotting men är till skillnad från den äkta varan otroligt enkla att sköta om.

Till skillnad från många andra material, så kräver konstrottingmöbler inte särskilt mycket. Det enda du behöver göra är att torka av möblerna med varmt vatten och en svamp. Om smutsen sitter fast hårt kan du även prova med ett milt rengöringsmedel eller ett medel som är avsett för konstrotting. 

Något du dock ska se upp med när det gäller underhåll av konstrotting är vassa slipsvampar och högtryckstvättar. 

De flesta konstrottingmöbler har nämligen någon form av ytbehandling, så som färg eller lack. Om du skulle högtryckstvätta möblerna kan det hända att färgen släpper. För att öka livslängden ytterligare är det alltid bra att förvara dina balkongmöbler i konstrotting under tak och gärna i ett rum med lite värme. Minusgrader är aldrig bra för möbler, men det absolut viktigaste är att dina möbler förvaras på en torr plats.

Placera aldrig varma föremål direkt på materialet. Använd alltid underlägg för glas och glasföremål då de kan bli brännheta vid stark sol.