Dalom hammock vit

I lager
SKU
Dalom hammock vit
ingen

Trähammock

Mer information
Höjd 160
Bredd: 207
Djup 125
Länk till Leverantör: Klicka här
Färg: Vit
3 995,00 kr
Kategorier Hammock

FSC-certifierad I vit täcklaserad kärnfuru från Norrland i förstärkt med en ytbehandling i flera steg ger gott skydd mot väder och vind. 

Vitt polyestertak ingår. Dynor tillkommer, vi har många olika att välja på.

 • Trä är ett levande material som upptar och avger fukt, vilket kan ge upphov till sprickbildning i träets yta. Möbelns hållfasthet och funktion försämras inte av ytsprickor. 

  Skulle det uppstå gula fläckar vid kvistarna i träet, kommer de med tiden att blekas ned av solljuset. Man kan även måla fläckarna med HT Bättringsfärg eller vit täcklasyr för utomhusbruk.

  För möbler under bar himmel
  Skydda dina möbler från fukt och regn så gott det går. När du inte använder möbeln, ställ den gärna under tak eller täck över med ett möbelskydd.

  Tvätta och torka av möbeln regelbundet. Använd ett milt rengöringsmedel.

  Lasyren på möbler som används under bar himmel kommer successivt att brytas ned av fukt, väta och solsken. Hårdast utsatta är horisontella ytor som bordsskivor och armstöd. Efter en eller flera säsonger – beroende på väder, vind och hur väl du tar hand om dina möbler – kan det krävas att möbeln målas om. Nya lasyrer för utomhusbruk finns att köpa där våra möbler säljs. 

  Om möbeln utsätts för högre temperatur än 38ºC startar en naturlig process i träet och kåda kan tränga ut ur träet, företrädelsevis vid en del kvistar. Innan kådan har stelnat kan man stryka bort den försiktigt med hjälp av HT Finisher. När möbeln svalnar stelnar kådan och man kan försiktigt skrapa bort den.