Devon karmstol med dyna

I lager
SKU
Devon karmstol med dyna
ingen

Karmstol i Konstrotting.

Mer information
Länk till Leverantör: Klicka här
Färg: Ljusgrå, Mörkgrå
Leverantör: Atleve
Material: Konstrotting
Bredd: 56
Djup 60
Höjd Sitthöjd 49
Total höjd 92
Typ Karmstol
895,00 kr
Kategorier Stolar

Lätt och elegant karmstol i ljus- och mörkgrå konstrotting med dyna och stomme i aluminium. 

Skötsel av konstrotting

Konstrotting är ett plastmaterial som är utformat för att efterlikna äkta rotting, alltså flätade möbler. Utemöbler i konstrotting ser idag nästan exakt ut som äkta rotting men är till skillnad från den äkta varan otroligt enkla att sköta om.

konstrottingmöbler ikräver inte särskilt mycket underhåll. Det enda du behöver göra är att torka av möblerna med varmt vatten och en svamp. Om smutsen sitter fast hårt kan du även prova med ett milt rengöringsmedel eller ett medel som är avsett för konstrotting. 

Något du dock ska se upp med när det gäller underhåll av konstrotting är vassa slipsvampar och högtryckstvättar. 

De flesta konstrottingmöbler har nämligen någon form av ytbehandling, så som färg eller lack. Om du skulle högtryckstvätta möblerna kan det hända att färgen släpper. För att öka livslängden ytterligare är det alltid bra att förvara dina balkongmöbler i konstrotting under tak och gärna i ett rum med lite värme. Minusgrader är aldrig bra för möbler, men det absolut viktigaste är att dina möbler förvaras på en torr plats.

Placera aldrig varma föremål direkt på materialet. Använd alltid underlägg för glas och glasföremål då de kan bli brännheta vid stark sol. En del klädslar går att ta av och tvätta, följ i så fall tvättråden som finns på insidan av dynan. Om möbeln står i ett inglasat uterum kan man behöva solskydd annars blir det för varmt och konstrottingen kan spricka.