Läckö soffgrupp

I lager
SKU
Läckö soffgrupp
ingen

Matgrupp

Mer information
Länk till Leverantör: Klicka här
Leverantör: Hillerstorp
Material: Furu
5 795,00 kr
Kategorier Matgrupper , Möbelgrupper

Läckö soffgrupp med fåtöljer och parksoffa i vitlaserad FSC-märkt kärnfuru. 

2 fåtöljer à 1075:-

Bord 80x135 cm 1665:-

3-sits soffa 160 cm 1980:-  

Finns även i 2-sits soffa 107 cm 1640:- dyna i grått 220:-

Hur skyddar jag mina möbler?
Skydda dina möbler från fukt och regn så gott det går. När du inte använder möbeln, ställ den gärna under tak eller täck över med ett möbelskydd. Tänk på att det måste finnas en distans mellan möbelskydd och möbel, så att ventilation kan ske. Vi har olika sorters möbelskydd att välja bland.

Svarta fläckar/prickar
Skulle möbeln få svarta fläckar (främst på bordsskivans och armstödens ovansida) beror det på föroreningar i luften. Fläckarna kan tvättas bort med ett milt rengöringsmedel. Föroreningarna har en förmåga att tränga långt ner i träet. Ju tidigare fläckarna tvättas bort desto större chans att resultatet blir bra.

Sprickor i träet
Trä är ett levande material som upptar och avger fukt, vilket kan ge upphov till sprickbildning i träets yta. Möbelns hållfasthet och funktion försämras inte av ytsprickor. Skydda dina möbler från fukt och regn så gott det går. När du inte använder möbeln, ställ den gärna under tak eller täck över med ett möbelskydd.

Kåda
Om möbeln utsätts för högre temperatur än 38ºC startar en naturlig process i träet och kåda kan tränga ut ur träet, företrädelsevis vid en del kvistar. När möbeln svalnar stelnar kådan och man kan försiktigt skrapa bort den.