Marstrand hänggunga med stativ

I lager
SKU
Marstrand hänggunga med stativ
ingen

Hänggunga

Mer information
Höjd 170
Bredd: 193
Länk till Leverantör: Klicka här
Färg: Vit
4 650,00 kr

Lite gung, en kudde och en tidning mer behövs inte för att skapa förutsättningar för de där rofyllda stunderna man såväl behöver. Marstrand är en modern version av den klassiska trä hammocken. Hammocken är tillverkad av FSC®- märkt kärnfuru från Norrland. Stativ ingår.

Dyna 50x150 cm finns att köpa till 475:-

Vad gör jag när min trämöbel har fått svarta prickar/sprickor/kåda?

Trä är ett levande material som påverkas av klimatet. Det rör sig hela tiden. Ju mer rädd du är om din möbel, desto finare håller den sig. Vi tipsar om vad du kan göra bland våra skötselråd som följer med när du köpt din möbel, men några tips kommer här:

Svarta fläckar/prickar
Skulle möbeln få svarta fläckar (främst på bordsskivans och armstödens ovansida) beror det på föroreningar i luften. Fläckarna kan tvättas bort med ett milt rengöringsmedel. Föroreningarna har en förmåga att tränga långt ner i träet. Ju tidigare fläckarna tvättas bort desto större chans att resultatet blir bra.

Sprickor i träet
Trä är ett levande material som upptar och avger fukt, vilket kan ge upphov till sprickbildning i träets yta. Möbelns hållfasthet och funktion försämras inte av ytsprickor. Skydda dina möbler från fukt och regn så gott det går. När du inte använder möbeln, ställ den gärna under tak eller täck över med ett möbelskydd.

Kåda
Om möbeln utsätts för högre temperatur än 38ºC startar en naturlig process i träet och kåda kan tränga ut ur träet, företrädelsevis vid en del kvistar. När möbeln svalnar stelnar kådan och man kan försiktigt skrapa bort den.

 

Dynor

Vilken dyna ska jag välja till min möbel?

Vi har ett flertal olika dynmodeller i vårt sortiment. Vilken dynmodell som passar just din möbel hittar du under varje specifik produkt på vår hemsida. När det gäller dynans tjocklek kan man generellt säga att en dyna med 5 cm tjocklek passar bäst till aluminiummöbler, 8 cm tjocklek passar bäst till trämöbler.

Dyna och design – vad är skillnaden?

En dyna utgörs av både stoppning och tyg. För oss är dynmodellen själva stommen som sedan kläs med tyg (det vi kallar design). Alltså behöver du först välja vilken dynmodell du vill ha, och sedan vilken design/vilket tyg du vill ha.

Kan jag tvätta mina dynor?

Dynorna kan tvättas i 30 grader handtvätt, men ej i maskin. Dynorna får ej centrifugeras!

Hur undviker jag att mina dynor bleks?

En viss blekning får man räkna med vid exponering av solljus. För längre hållbarhet använd dig gärna av ett möbelskydd eller plocka in dynorna när du inte använder möbeln.