Newport däckstol

I lager
SKU
Newport däckstol
ingen

Däckstol i furu

Mer information
Länk till Leverantör: Klicka här
Färg: Vit
Leverantör: Baltic garden
Material: Furu
Bredd: 76
Djup 87
Höjd 90. Sitthöjd 33
Typ Loungestol
1 595,00 kr
Kategorier Stolar , Relaxmöbler

Klassisk skön däckstol med tillhörande i vitlaserad furu. 1100:-

Fotpall 495:-

Skötsel av vitlaserade trädgårdsmöbler

Rengöring

Rengör möbeln med jämna mellanrum från smuts, kvarliggande regnvatten och föroreningar. Använd ett milt rengöringsmedel. Skulle det uppstå gula fläckar vid kvistarna i träet kommer de med tiden att blekas ned av solljuset.

Bättra på den vita lasyren

Följ alltid anvisningarna på eller i fabrikantens förpackningar

Rengör möbeln.

Låt möbeln torka ordentligt, detta är mycket viktigt.

Påför vattenbaserad vit lacklasyr för utomhusbruk.

Låt möbeln torka i ett dygn.

Torrsprickor

Uppstår alltid på en furumöbel. Dessa kan endast övermålas med lasyr.

Vinterförvaring

Vi rekommenderar att rengöra och vid behov vitlasera möbeln före vinterförvaringen, helst redan i augusti, eftersom september månad ofta sliter hårt på sommarmöblerna.

Efterdra alla skruvar så slipper du göra det till våren.

Ska du resa bort

Ställ gärna bordet och stolarna lutande så att regnvattnet lättare rinner av. Alternativt skaffar du ett möbelskydd. Dessa finns hos oss i grå polyester och transparent PVC-plast. Se till att sörja för god ventilation, d.v.s. luft skall kunna komma in vid möbelskyddets nederkant. Lägg ej möbelskyddet dikt mot bordsskivan. Observera att möbelskyddet är vattenavvisande, inte vattentätt, därför måste regnvatten ha möjlighet att rinna av möbelskyddet.

Generellt för alla möbler

Förvara möblerna skyddat från väder och vind i ett torrt, svalt och välventilerat utrymme under höst/vinter. Se till att möblerna är torra när de ställs undan, använd gärna möbelskydd och var noga med att luften kan strömma fritt och ventilera möblerna. Starka lösningsmedel är inte att rekommendera vid rengöring. De flesta av våra möbler går bra att rengöra med ett milt diskmedel och en svamp/trasa. Använda aldrig högtryckstvätt på dina möbler.Följ alltid anvisningarna på eller i fabrikantens förpackningar. 

På trämöbler kan skruvarna behöva dras åt efter hand. Ett tips är att dra åt dem innan man ställer in möblerna till vinterförvaring samt det första man gör när man tar fram möblerna för säsongen.

Tänk på att vissa oljor kan orsaka självantändning på trasor!