Om Owes

Bild

Owes utemöbler

Vi är en av norra sveriges största butiker på utemöbler och dynor. Vår ambition är att alltid erbjuda hög kvalitét till attraktiva priser med en personlig service som vi haft i snart 45 år.

Bild

Owes utemöbler

Vi är en av norra sveriges största butiker på utemöbler och dynor. Vår ambition är att alltid erbjuda hög kvalitét till attraktiva priser med en personlig service som vi haft i snart 45 år.

Bild

Owes tyg & mattor

Hos oss hittar du ett stort urval av mattor, gardintyger, hemtextilier och garn bland mycket annat. Vi har dessutom ett stort urval av olika tyger på metervara.

Bild

Ullas Kaffe

Behöver du fylla på med hembakat, gott lokalt kaffe, en korv eller en grillad surdegsmacka så sätt dig här i sköna möbler och ta en paus.

Bild

Lundins säljlager

Här hittar du allt inom heminredning. Presentartiklar, livs, verktyg, leksaker, konstväxter och kläder. Varje vecka får vi in nya varor och fyller hela tiden på hyllorna. Allt presenterat på 1500 kvadrat. (Kontaktinfo/länk: www.lundins.nu).

Bild

Finska boden

Finska delikatesser och lakrits finns i denna lilla röda bod. Titta in till Mikael så kommer ni att upptäcka ett stort sortiment på en liten yta.

Bild

Hongs kläder

Här hittar du direktimporterade kläder och leksaker samt smycken från Thailand och Sydostasien. Ett stort urval av bland annat T-shirts och kepsar.

Vår historia
2017
Ny hemsida!
1996
Öppnades butik för hemtextil i anslutning.
1980
Om och tillbyggnader skedde. 2000 kvm yta.
1974
Owe började sälja utemöbler hemma på uppfarten till stallet och garaget. Anledningen var att han kommit över ett parti trädgårdsmöbler – det hade kunnat blivit vad som helst.
1961
Owe startade företaget Bytescentrum.
Därför ska du välja oss

Hos oss på Owes kan du räkna med bra saker till bra priser.

Vi har ett brett utbud av utemöbler och inredning för både utomhusmiljöer som inomhus, för alla smaker. Alla kan hitta sina favoriter.

Owes har över 41 år i branschen. Detta gör att vi har svar på alla dina frågor när det komer till utemöbler.

Hos oss ska alla trivas, ung som gammal. Vår personal ser till att du som kund får uppmärksamhet, vänligt bemötande och hög service.

 

Här kan du koppla av i trivsam cafémiljöefter avslutad shopping.

 

Det är oligt och trivsamt att besöka Owes. Vi ser alla, ung som gammal. Längtan till en rolig upplevelse/utflykt för alla

i familjen.

Vi är det personliga företaget. Vi tror att det personliga mötet är överlägset.

 

I en värld av telefontjänster, e-mail, internet, mobilsvar och andra virtuella upplevelser, värdesätter vi det personliga mötet.

 

För oss är kroppsspråket, lyssnandet och förstå kundens önskemål det viktigaste. Att se nyanser och förstå våra kunder för att kunna ge den höga service som är kännetecknande för Owes.

 

Vi visar engagemang, lyssnar, frågar och är goda inspiratörer och skapar därmed goda relationer med våra kunder.