Opal sidebord

I lager
SKU
Opal sidebord
ingen

Sidebord i teak

Mer information
Länk till Leverantör: Klicka här
Leverantör: Brafab
Material: Teak
Bredd: 50
Djup 50
Höjd 51
725,00 kr
Kategorier Bord

Sidobord av sandblästrad och vitpigmenterad teak. Bordet fälls lät ihop genom att man drar isär skivan och fäller ihop. Enkelt och smidigt

All Brafabs teak tas från certifierade plantager i Indonesien. Brafab följer den svenska timmerförodningen och har fått godkänt vid samtliga kontroller. Brafabs teak har olika ytbehandlingar och skall därför underhållas på olika sätt. "Vanlig" slätslipad teak kan rengöras med Brafabs teakrengöring om den är hårt smutsad eller ansatt av alger/mögel. Lättare smuts tvättas bort med vatten och milt diskmedel. Blöt teaken en stund innan rengöring så att ytan mjuknar en aning. Om träfibrerna rest sig efter rengöring slipas ytan lätt med fint sandpapper. Låt möbeln torka minst ett dygn, efterbehandla den därefter med en av Brafabs teakoljor eller Brafabs teakskydd. Vill du behålla en grå patina på möbeln ska du inte olja den.

Vitpigmenterad Teak. Rengörs med ljummet vatten, milt diskmedel och en mjuk trasa. Låt möbeln torka helt, minst ett dygn, och efterbehandla med Brafabs teakskydd som är helt färglös och förhindrar att fukt och smuts tränger in i träet. Vår naturfärgade blästrade teak är behandlad med en träimpregnering och normalt krävs endast en rengöring med milt diskmedel. Möblerna går att behandla med valfri Brafabolja men då med förändrad färg till följd.

Grånad Teak. Vår färdiggrånade teak är behandlad med en speciell (vattenbaserad) accelerator som gör att den naturliga grånadsprocessen påskyndas. Dessa möbler ska behandlas regelbundet med Brafabs Teak shield för att behålla sin smuts- och vattenavvisande yta.