Våra leverantörer

Utomhus

Brafab

Trädgårdsmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla hela sommaren och nästa och nästa sommar också. Efter 80 år i branschen vet vi hur man gör riktigt bra utemöbler. Oavsett om de är gjorda av konstrotting, teak eller aluminium.

brafab
Atleve

Atleve är en tillverkare av utemöbler av hög kvalitet och snygg design, som är utformade för att passa in det moderna uterummet och uteplatsen Många av Atleves utemöbler är tillverkade av konstrotting, ett material som är hållbart och lätt att underhålla.

Atleve
Style Station

Style Station Garden AB är importör och grossist inom trädgårdsmöbler. Det som känneteckanr Style Stations produkter är klassiska och kvalitativa utemöbler och textilier med en modern ”twist”.

stylenation
Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är Skandinaviens största tillverkare av trädgårdsmöbler. Med anor från 1929 finns en stolt tradition att luta sig mot. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. I sortimentet ingår även en lång rad tillbehör som paviljonger, parasoller, dynlådor, möbelskydd och skötselprodukter.

hillerstorp
Fritab

Sveriges största sortiment av dynor till dina trädgårdsmöbler. Fritab är ett av Sveriges ledande företag med inriktning på dynor av hög kvalitet, bredd och moderiktig design. Vårt sortiment erbjuder dynor och parasoller som passar alla stilar. Fritab är ett familjeföretag som funnits i branschen i över 40 år.

fritab