Våra leverantörer

Utomhus

Brafab

Trädgårdsmöbler från Brafab ska hålla att både slitas på, sitta i och titta på. De ska hålla hela sommaren och nästa och nästa sommar också. Efter 80 år i branschen vet vi hur man gör riktigt bra utemöbler. Oavsett om de är gjorda av konstrotting, teak eller aluminium.

brafab
Atleve

Atleve är en tillverkare av utemöbler av hög kvalitet och snygg design, som är utformade för att passa in det moderna uterummet och uteplatsen Många av Atleves utemöbler är tillverkade av konstrotting, ett material som är hållbart och lätt att underhålla.

Atleve
Style Station

Style Station Garden AB är importör och grossist inom trädgårdsmöbler. Det som känneteckanr Style Stations produkter är klassiska och kvalitativa utemöbler och textilier med en modern ”twist”.

stylenation
Hillerstorp

Hillerstorp Sweden är Skandinaviens största tillverkare av trädgårdsmöbler. Med anor från 1929 finns en stolt tradition att luta sig mot. Här finns möbler i trä, konstrotting, naturrotting, stål och aluminium samt dynor i alla tänkbara storlekar och tyger. I sortimentet ingår även en lång rad tillbehör som paviljonger, parasoller, dynlådor, möbelskydd och skötselprodukter.

hillerstorp
Fritab

Sveriges största sortiment av dynor till dina trädgårdsmöbler. Fritab är ett av Sveriges ledande företag med inriktning på dynor av hög kvalitet, bredd och moderiktig design. Vårt sortiment erbjuder dynor och parasoller som passar alla stilar. Fritab är ett familjeföretag som funnits i branschen i över 40 år.

fritab

Mattor & textil

Mattbolaget

Mattbolaget är ett företag som är utvecklande med ett stort sortiment av olika mattor. Mattbolaget är lyhörda för kunders önskemål och samarbetar ett flertal fabriker med högt ställda kvalitetskrav.

mattbolaget
K/M Mattor

I sortimentet finns det allt ifrån prydnadskuddar, plädar, kökstextilier, gardiner m.m. Men det som utgör kärnan i företaget är deras mattor, då dom med stolthet kan säga att dom idag har ett utav Sveriges största sortiment inom mattor.

 km mattor
Redlunds

Redlunds är ett grossistföretag inom hemtextil, ett familjeföretag som finns i Torestorp i Marks kommun. Dom fokuserar på bädd, bad, gardiner, dukar, plädar och kuddar.

redlunds
Svanefors

Svanefors strävar efter ett brett och välkoordinerat sortiment. Från stilrena klassiker till starka karaktärer. Textilier och mönster som skiljer sig åt, men alltid med en sak som förenar dem; svensk design. Deras textilier finns i en rad varianter för hemmets alla rum.

svanefors
Boel & Jan

Företaget Boel & Jan har ett brett sortiment av färdigsydd hemtextil som exempelvis gardiner, kuddar, dukar, mattor och löpare.
Dom har också ett sortiment av tyger på metervara och även modetyger. Deras kollektioner ligger rätt i tiden med fokus på att skapa en hemtrevlig miljö.
Boel & Jan AB startades 1987 av syskonen Boel och Jan.

boel & jan
Springhill

Springhill textile AB med huvudsäte i Helsingborg är en av Nordens största leverantörer av textilier till fack- och dagligvaruhandeln. Dom säljer underkläder, strumpor, och hemtextil i Norden både under egna varumärken och som s. k. private brands. Dom är idag drygt 100 anställda med en omsättning på nära 400 miljoner SEK. Dom bedriver verksamhet i 6 affärsområden: Crossbow, Topeco/Atlas, Private label, Gutz, Noble House och Gripsholm. Förutom huvudkontoret i Helsingborg har dom även kontor i Oslo, Shanghai och Dhaka.

springhill
Olle Winters textil

Textil AB Olle Winters finns alltsedan starten 1956 fortfarande kvar på samma plats i Kinna i Marks Kommun.
Kvalitet och långsiktighet har alltid präglat deras sätt att se på textil inredning. Detta oavsett om det gäller gardiner till hemmet eller till kontoret, ett sängöverkast till husvagnen eller eleganta textiler till hotellsviten. Olle Winters produktsortiment består idag av ett brett spektra av många fina tyger till framförallt gardiner.
Under snart 35 års tid har dom också kunnat bygga upp en unik kompetens inom gardinsömnad och quiltning för textil inredning.

Olle winters
Strehög

Strehög med 135 års erfarenhet i branschen är idag Sveriges största mattgrossist. En matta från Strehög finns att köpa hos över 500 återförsäljare från Kiruna i norr till Malmö i söder.

strehög